Ingredients per a 4 persones: -3 Contracuixes de pollastre deshosades amb filets -1 Ou -1 Troç de Gengibre fresc -2 Fulles de lombarda -1 Trocet de api -1 Cullarada de pa ratllat -1 All Oli, Sal i Pebre
Per acompanyar el pollastre: -1 Enciam de roble -1 Cullarada de café mostassa amb grà -13 Cullarades de oli verge d'oliva -2 Cullaradetes de crema de vinagre balsàmic
ELABORACIÓ
Tallem a tires els filets de pollastre deshosats i sense pell. Li tirem sal i pebre. Amb un "bol" s'ha de batre l'ou amb ej gengibre ratllat i al api tallat. Finalment, el all pelat i trinxat, la col tallada amb troços molt petits amb una cullerada de pa ratllat. Mentres tot aixó reposa preparem l'amanida que ho acompanyará, rentem, escurrim i tallem l'enciam. Al posem al plat amb una vinagreta feta amb la mostassa, l'oli d'oliva, la crema de vinagre balsàmic i una mica de sal. Després posem molt d'oli a calentar a una paella. Arrebossem el pollastre a tires amb la barreja anterior i fregim a foc mitj-alt per elaborar els cruixents. Treiem del foc quan estigui dorat per tot arreu i ho posem sobre paper absorvent, a continuació servim el pollastre acompanyat per l'amanida. "que vagi de gust"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada