dimecres, 13 de febrer del 2013

CRUIXENTS DE POLLASTRE AMB GENGIBRE I LOMBARDA


Ingredients per a 4 persones:
-3 Contracuixes de pollastre deshosades amb filets
-1 Ou
-1 Troç de Gengibre fresc
-2 Fulles de lombarda
-1 Trocet de api
-1 Cullarada de pa ratllat
-1 All
Oli, Sal i Pebre

Per acompanyar el pollastre:
-1 Enciam de roble
-1 Cullarada de café mostassa amb grà
-13 Cullarades de oli verge d'oliva
-2 Cullaradetes de crema de vinagre balsàmic

ELABORACIÓ

Tallem a tires els filets de pollastre deshosats i sense pell. Li tirem sal i pebre.
Amb un "bol" s'ha de batre l'ou amb ej gengibre ratllat i al api tallat. Finalment, el all pelat i trinxat, la col tallada amb troços molt petits amb una cullerada de pa ratllat.
Mentres tot aixó reposa preparem l'amanida que ho acompanyará, rentem, escurrim i tallem l'enciam. Al posem al plat amb una vinagreta feta amb la mostassa, l'oli d'oliva, la crema de vinagre balsàmic i una mica de sal.
Després posem molt d'oli a calentar a una paella. Arrebossem el pollastre a tires amb la barreja anterior i fregim a foc mitj-alt per elaborar els cruixents. Treiem del foc quan estigui dorat per tot arreu i ho posem sobre paper absorvent, a continuació servim el pollastre acompanyat per l'amanida. "que vagi de gust"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada