divendres, 1 de febrer del 2013

TAPES DE BOTIFARRA D'OU

Ingredients

  • 1/2 pot de mongetes cuites, si son del ganxet millor
  • 1 ou
  • Julivert fresc
  • Botifarra d'ou de Can Freixas
  • Oli d'oliva verge

Elaboració

Passeu per la batedora les mongetes, el julivert i un rajolinet d'oli fins a fer-ne una pasta. Reserveu.

Feu una truita molt primeta amb l’ou. Feu-ne discs petits i talleu-los a quarts.

A la paella (sense oli) feu un tomba i tomba a la botifarra d’ou.

Poseu el puré en una mànega pastissera i feu pilonets dins les culleretes. A sobre col·loqueu al vostre gust un tros de truita i una rodanxa de botifarra d’ou. El julivert li ha donat un toc especial a les mongetes i la salsa ha combinat de meravella amb la botifarra.

UNA TAPA  IDEAL PEL DIJOUS GRAS!

1 comentari: