Ingredients
- 1/2 pot de mongetes cuites, si son del ganxet millor
- 1 ou
- Julivert fresc
- Botifarra d'ou de Can Freixas
- Oli d'oliva verge
Elaboració
Passeu per la batedora les mongetes, el julivert i un rajolinet d'oli fins a fer-ne una pasta. Reserveu.
Feu una truita molt primeta amb l’ou. Feu-ne discs petits i talleu-los a quarts.
A la paella (sense oli) feu un tomba i tomba a la botifarra d’ou.
Poseu el puré en una mànega pastissera i feu pilonets dins les culleretes. A sobre col·loqueu al vostre gust un tros de truita i una rodanxa de botifarra d’ou. El julivert li ha donat un toc especial a les mongetes i la salsa ha combinat de meravella amb la botifarra.
UNA TAPA IDEAL PEL DIJOUS GRAS!
Feu una truita molt primeta amb l’ou. Feu-ne discs petits i talleu-los a quarts.
A la paella (sense oli) feu un tomba i tomba a la botifarra d’ou.
Poseu el puré en una mànega pastissera i feu pilonets dins les culleretes. A sobre col·loqueu al vostre gust un tros de truita i una rodanxa de botifarra d’ou. El julivert li ha donat un toc especial a les mongetes i la salsa ha combinat de meravella amb la botifarra.
UNA TAPA IDEAL PEL DIJOUS GRAS!
Quina salsa és la que es veu a la foto? No ho dieu a la recepta
ResponElimina