Dijous és dijous llarder recordeu que en el vostre menú hi ha coses que no hi poden faltar!!! ja us vam deixar fa uns dies unes tapes per fer amb botifarra d'ou, avui us proposem un altre plat típic,
TRUITA DE DUES BOTIFARRES
PATATA I POMA
Ingredients
·
3 ous
·
1 patata
·
1/2 poma golden
·
Botifarra negra de Can Freixas
·
Botifarra crua de Can Freixas
·
Sal i pebre
·
Oli d'oliva
Elaboració
Pelem la patata i la tallem irregularment, a trossos petits. Fem el
mateix amb la poma. Ho posem en una paella amb oli, sal i pebre a foc mig. Ho
anem vigilant.
Quan les patates estiguin cuites i una mica torradetes, la poma també ho estarà.
Tallem les botifarres a rodanxes o a tacs i ho afegim a la paella, amb la patata i la poma. Apugem una mica el foc i ja veurem que no triguen gaire a coure's. Mentrestant, batem els ous.
Hi tirem els ous i fem com una truita normal... quan veiem que per sota ni s'enganxa ni està crua, li fem un tomb i la deixem coure per l'altre costat!
Per acompanyar... pa torrat amb tomàquet i una bona amanida, bon profiiit!!!
Quan les patates estiguin cuites i una mica torradetes, la poma també ho estarà.
Tallem les botifarres a rodanxes o a tacs i ho afegim a la paella, amb la patata i la poma. Apugem una mica el foc i ja veurem que no triguen gaire a coure's. Mentrestant, batem els ous.
Hi tirem els ous i fem com una truita normal... quan veiem que per sota ni s'enganxa ni està crua, li fem un tomb i la deixem coure per l'altre costat!
Per acompanyar... pa torrat amb tomàquet i una bona amanida, bon profiiit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada